isokuva1_pakattu isokuva2_pakattu

1. Järjestäjä

Lihajaloste Korpela Oy Suomi / Finland

Takkulantie 11
32700 Huittinen

Puh. (02) 560 5600
Fax (02) 560 5625

Kilpailuun liittyvät tiedustelut:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2. Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat yksityishenkilöt, lukuun ottamatta Järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä ja heidän perheenjäseniään. Myöskään tämän kampanjan tuottamiseen osallistuneet alihankkijan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 15.11.2014 ja päättyy 31.01.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

4. Kampanjaan osallistuminen

Kampanjaan osallistutaan osoitteessa: http://reseptikilpailu.fi/

Kampanjaan osallistuvat kaikki ne henkilöt, jotka ovat osallistumisaikana jättäneet yhteystietonsa ja reseptinsä kampanjasivun kautta. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kampanjan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä varaa oikeuden julkaista www-sivuillaan kaikki kilpailuun osallistuneet reseptit.

5. Voitot

Voittajan ratkaisee Lihajaloste Korpelan määrittelemä palkintoraati. Voittajan nimi ja resepti julkaistaan sivustolla. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.

6. Palkinnot

1. palkinto Finnmatkojen lahjakortti arvo 500€ (viisisataaeuroa) ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 20 kpl Lihajaloste Korpelan tuotepaketteja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

7. Arvonnat

Lihajaloste Korpelan tuotepaketit arvotaan seuraavana arkipäivänä kilpailun päätyttyä ja voitoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. Arvonnan suorittaa Järjestäjä. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän Internet-sivuilla ja Facebook-sivuilla.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen.

8. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Arvonnan järjestää Lihajaloste Korpela Oy, jäljempänä järjestäjä. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kampanjan sääntöjä.  Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Yhteystiedot

Lihajaloste Korpela Oy
Takkulantie 11
32700 Huittinen

Kilpailuun liittyvät kyselyt

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.